CD-skivor

                  To be Tobbe. ToBe DuBe.     Träd Folk&Co.      From Castle & Cottage Nyckelharpa och cembalo.                                    Två i Tretakt Två Nyckelharpor.     Live at Ekebyholm Upplandsmusik

CD's

En CD kostar 150 kronor + porto. To be Tobbe är en CD + låthäfte och kostar 250 kronor + porto. För varje CD mer än en drar jag av 25 kronor. Första 150 kr, andra 125 kr, tredje 100 kr och så vidare. :)

Beställ via  nasbom @ gmail.com

Eller messenger. Torbjörn Näsbom Nyckelharpa    på Facebook

Tobe Tobbe

Nothäfte med 24 egna låtar med bl.a "Hommage till en spelman", "Beethovens 10:a", "Låt till Kim", "Vatten".               Med nothäftet finns också en CD med 17 låtar som alla finns med i nothäftet.


Lyssna på lite låtar från CD och låthäfte.

Folk & Co

Med Pär Näsbom, fiol och Jürg Nietlispach som spelar halszither och gitarr har jag en trio som spelar mest i Schweiz. På våran skiva spelar vi egna låtar.


Lyssna på "Byggnan"

To be Du be

Med den fantastiske basisten Sébastien Dubé har jag gjort en CD där vi blandar traditionell svensk folkmusik med egna låtar, lite fransk-kanadensisk folkmusik och ett spektakulärt arrangemang av Sébastien på Bach's h-moll svit med folkmusikalisk touch.


Lyssna på Scarlatti


Två i TreTakt

Josefina Paulson och jag har gjort en CD med två nyckelharpor med mestadels svensk traditionell folkmusik men även några egenkomponerade låtar.

Lyssna på "Pintorparfrun"

https://youtu.be/JAoijYHkxHE <br>

Live at Ekebyholm

På nyckelharpskursen på Ekebyholm gjorde jag och Pär Näsbom en konsert som spelades in och här är resultatet.

From Castle & Cottage

Med cembalo och nyckelharpa klingar det mesta lite "barockst". Sahlströmslåtar, trad men även Marais La Folia med variationer, Bach's första cellosvit och lite mera godsaker. Andreas Edlund spelar cembalo.

CD med cembalo, Andreas Edlund, och nyckelharpa. Barockmusik och folkmusik
CD med cembalo, Andreas Edlund, och nyckelharpa. Barockmusik och folkmusik